Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Veletek volt már olyan, hogy...

V. Hélix kérdése:

Veletek volt már olyan, hogy elkezdtetek írni egy kérdést ide és a kérdés írása közben rájöttetek a válaszra?

Figyelt kérdés
Épp ki akartam írni egy kérdést, mert nem értettem a matekházit és a kérdés írása közben rájöttem, hogy hogyan kell kiszámolni. Veletek történt már hasonló? Ha igen mit akartatok kérdezni?

2020. ápr. 16. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Nem. Eleve nem írok ki soha kérdést, mert tudom, hogy amire én nem tudom a választ, vagy aminek én nem tudok utána nézni esetleg az internet segítségével, arra más se fogja tudni. Szoktam kiírni kérdéseket, de azok mindig csak trollkodások, vagy költői kérdések.

Tehát ahelyett, hogy mások idejét rabolnám a kérdésemmel, megpróbálom mindig magam választ találni. Így tanultam meg rengeteg mindent, és tanulok még a mai napig is.

2020. ápr. 16. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen jellegű kérdéseknél, problémáknál először használom a keresőt vagy megkérdezek egy ismerőst.
2020. ápr. 17. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem, egy film címénél. Az volt, hogy a sztorira emlékeztem, aztán keresgéltem Google-ben, de nem találtam és, ahogy fogalmaztam a kérdést, beugrott a címe.
2020. ápr. 17. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokszor!:) Sajnos nem emlékszem egyikre sem. De a legrosszabb az, mikor pontosan a "kérdés kiírása" gombra kattintás pillanatában jut eszembe...
2020. ápr. 25. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nem volt, de olyan igen, hogy kiírtam egy kérdést, majd még mielőtt érkezett volna válasz rá, már rájöttem, és aláírtam első kommentelőként a saját kérdésemnek, hogy nem kell, köszi, megvan! :D Azóta is úgy áll ott az a kérdés.
2020. ápr. 26. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5, olyankor beírhatnád a választ is, mert pont az a honlap kérdése, hogy, ha valaki valamit meg szeretne tudni és a GYIK-n valaki már feltette a kérdést, akkor meglássa a választ is és ne kelljen neki is megkérdeznie.
2020. ápr. 27. 04:48
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
6. beleírtam, kedves.
2020. ápr. 29. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7. A hatodik válaszoló vagyok. Szuper vagy! Nem sértésnek szántam csak jó tanácsnak.
2020. ápr. 29. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!