Zaklattak titeket mar az oldalon? Privatban vagy komment?
Egyre inkabb undorodom es inkabb ha valamit megkerdeznek..nem teszem. Van egy par fos tarsasag akik ezen az oldalon elnek napi 24-ben elerhetoek es azt keresik hol zaklathatnak masokat csak hogy valaki figyeljen rajuk. Szandekosan sertegetnek hogy visszairj es ennek orulnek. Ez nem csak undorito de felelmetes is!
N
Valoban lehet ilyen amiről írsz Kérdező, serto provokativ kommentet es utana uzenetet kaptam en is, pedig csak egy teljesen altalanos kerdest tettem fel.
Igen, felelmetes, hogy mennyi gyulolet, elkeseredettség lehet egyes emberekben, ha ilyen dolog oromet okoz nekik. :(((
En nem is szoktam az ilyenekre valaszolni, nem tartom normalisnak, ha szukseges tiltom a szemelyt... Bar ilyen nagyon ritkán volt.
Egy biztos, nagyon gonosz világban élünk, ha megfigyelitek, ma már milyen stílusban írnak ide az emberek egy-egy kérdés alá? Semmi tisztelet nincs az emberekben a másik felé, megy az itélkezés, kérdőrevonás, butaságírogatás, kiosztás. Tisztelet a kivételnek, aki tud még emberi stílusban írni, és még empátia is szorult belé és úgy ír meg egy olyan hozzászólást aminek a tartalma nem egyezik meg a kérdező álláspontjával. Ha visszalapoztok egy-egy témában a 2010 korulre, lathatjatok, hogy meg alapjáraton nem beszéltek itt egymással az emberek, mint ahogyan most. Na meg lassan ma már az emberek egy kerdést nem tudnak értelmezni. Fontosabb hogy belekossenek még egy betűbe is. Nem véletlen van ez a virus, kezdem egyre inkább azt gobdolni....
Küld át őket hozzám. Én szívesen elbeszélgetek velük. 😈 Mostanság úgyis ráérek. :D
L
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Semmit se lehet kerdezni. Szo szerint van nehany fo aki ramszallt. Emiatt nem tudok semmit kerdezni. Keresik hatha en kerdeztem es minden ok nelkul tamad. Valoszinuleg nincs semmi jobb dolga erdektelen az elete. Ha ezt megtalalja. Itt is zaklatni fog.
Ja
Semmit sem lehet kérdezni mert beléd állnak
Mindenben találnak hibát vagy eliras vagy hogy hülye vagy blahblah...
Sajna ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!