Nektek is ma egész nap csak ilyen fehér háttérrel jön be a Gyakori? Vagy nálam van a hiba?
Laptopról vagyok; hiányzik az egész gyakoris dizájn, nincsenek azok a kék, meg a zöld ablakok, amiben a szöveg van, nincs az a nagy kék Gyakori kérdések felirat fölül. Nem lehet rámenni, hogy hasznos, meg ilyenek.
A többi oldal az bejön, csak ez az oldal néha el is megy, meg lassabb, meg olyan színtelenebb.
Nekem is egész nap vacakolt. A dízájna nem változott, de nagyon nyögvenyelősen (vagy épp sehogy se) akartak betöltődni az oldalak.
Közben a többi weboldallal nálam se volt probléma.
Az viszont már fura, egy ideje tart ez a helyzet(lehetőleg mindenki maradjon otthon), viszont korábbi napokon nagyobb fennakadás nélkül el lehetett érni az oldalt. Most mintha hirtelen mindenki egyszerre ráugrott volna..
Én azt hittem, hogy valami karbantartás, de akkor azt hiszem, tényleg a leterheltség lesz az.
Köszönöm, mentek a zöldek.
Ez ugyanúgy szerver terhelést jelent :)
*ingyen netet.
Ezt reggel mondta, én is kaptam értesítést amúgy róla, csak elsiklott fölötte a figyelmem mert ugyanis az én telómról nem lehet netezni, az olyan tök egyszerű típus.
"#8
Ez ugyanúgy szerver terhelést jelent :)"
Milyen ugyanúgy? Ezt mondom, hogy ez még pluszban az eddigihez. :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!