Ha kitiltanak ezen a gyakorin mikor engednek vissza?
Kérlek olvassál és tanulj meg értelmezni vagy ne velem foglalkozzál. Ha nincs kivel ajánlhatok egyet-kettőt. Mint ahogyan leírtam: Ha nem hagyod hogy mások is véleményt alkothassanak egy kérdésről és a válaszokról akkor nincs miről beszélni és vitatkozni. M
Ha még nem hallottad volna van egy mondás miszerint az egészséges vitatkozás (és nem a veszekedés) az emberiség fejlődésének alapja. Nos te ezt esélytelenné teszed mások számára. Továbbra is magánvéleményem (és rajtam kívül hidd el nagyon sok emberé is) hogy ha valaki feltesz egy kérdést és arra válaszolnak az a válasz a KÉRDEZŐNEK szól, és vagy elfogadja vagy nem. Ha sértőnek (de tényleg annak) találja NEKI joga van moderáltatni. Ha esetleg a neki szánt választ nincs is esélye elolvasni az bizony minősíti azon emberkéket?????? személyeket akik ezt megakadályozzák számára mert beleokoskodnak. Ez tudod olyan mintha a párod megfőzne, amit te vagy szeretsz vagy nem. Vagy megeszed vagy harapsz helyette valami hideg kaját. Egy biztos: Nekem például nincs jogom és pofátlanságnak is tartanám ha odamennék és kiönteném az ételt, hiszen nem nekem készítették!
Mi volt a lényeg?
Mire írtátok,hogy az 5-ös válaszoló kommentje durva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!