A gyik miért tölt le mostanában valamit a telefonomra? Másnak is csinál ilyet az oldal?
Már évek óta fenn vagyok az oldalon eddig nem volt ilyen, most kb. 2 hete töltöget le valamit a telefonomra, amit nem tudok megnyitni ezért törlöm, de van hogy kb. 2-3 perc múlva újra letölti.
A fájl neve: index.html
...gyakorikerdesek.hu
Semmilyen más oldalon nem csinál ilyet a telefonom, szóval nem hiszem hogy vírus.
Az "index.html" fájlok a sima kezdőlapi oldalak linkjei. Tehát az előtagjaikkal együtt ezek jelentik egy weblap kezdőlapját. Mint az origo oldalán is. Ha beírod keresőbe és rákattintasz, akkor nem origo.hu fog megjelenni kezdőlapként, hanem az alábbi:
Azt nem kell törölnöd, mert az csak a gyakori kezdőlapi linkje. Ha törlöd és újra megnyitod az oldalt, akkor újratölti.
De minek tölti le?? Mintha egy dokumentumot letöltenék netről, csak ezt automatikusan csinálja és beteszi a letöltött dokumentumok közé és foglalja a tárhelyem...
És eddig nem csinált ilyet, másik oldalak sem csinálják ezt.
"Ha törlöd és újra megnyitod az oldalt, akkor újratölti."
Ez sem így van (legalábbis nálam), mert ma is letöltötte kitöröltem 2-3 perc múlva újra letöltötte, de én eközben folyamatosan itt voltam az oldalon, nem zártam be.
Amióta a másodszorra is letöröltem nem töltötte még újra le, pedig azóta már bezártam párszor az oldalt.
És nem is mindennap csinálja, pedig mindennap fenn vagyok itt, meg eddig nem csinálta pedig már vagy 3-4 éve itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!