Ez a honlap anonim? Akkor miért van egyre több válasz aláírva?
"Mivel honlapunk anoním, olyan kérdést ne írj ki, aminek a név nélküliség miatt értelme nincs!"
Engem roppant mód zavar, hogy a kérdésekre adott válaszok egyre több helyen vannak aláírva. Ez nem fórum, nem cset, nem arról szól, hogy egyik-másik személy hogy aktivizálja magát, és milyen véleményt alakított ki.
Ez arról szól, hogy a kérdésre jön egy válasz, és senkit nem érdekel, hogy az x vagy y adta.
Az a műfaj tudástár, fórum vagy bármi más. EZ NEM AZ.
Ha a moderáció hagyja azt, hogy ez elfajuljon, az eredeti szerepköre elveszik az oldalnak.
Eddig csak egy-egy válasz volt aláírva, most pedig már egyre több, és egyre több és egyre több. Akár ki is írhatná az oldalmotor minden válaszhoz a válaszoló nickjét, nem? Ne már.
Teljes mértékben igazad van. Bocsánatot kérek a sok handabandázásért :)
/pici cutte/
Igazad van /pici cutte/, tegyünk valamit a hülye kivagyiság ellen!
Petranova
Hat kedves kerdezo, valakit kifelejtettel az alairok sorabol: Sallay Doktor ur is egyre gyakrabban valaszol, ez tenyleg annyira orvendetes egy doktor urtol. Ooooooo, a draga!!!
Csak szegeny gyerek nagyon ovodas modszert valasztott, de amint egyik nap lattam, valaki megkerdezte, hogy igazi ez a sallay doktor ur? Hogy igazi lenne? Igen, egy igazi beteg ovodas. Na, nem tudom hany eves lehet, de igen ostoba!
Nos. Az oldal a mi kedvunkert anonim, elsosorban azert, mert itt - es most tegye mindenki szivere a kezet - olyan kerdeseket tehetunk fel, amit egyebkent nem mernenk, mert cikinek, kellemetlennek tartjuk. S ilyenkor orulunk, hogy a kerdeseink alapjan senki nem tud beazonositani minket (persze erre is lehetnek extrem peldak, de mint tudjuk, a kivetel erositi a szabalyt).
Aztan ott a masik oldal, amikor nem kerdezokent, hanem valaszolokent lepunk fel. Itt mar annyira nem indokolt az anonimitas, hiszen okos ember csak arra a kerdesre valaszol, amire okos, hasznos valaszt tud adni, legjobb tudasa szerint (az mas kerdes, hogy sokan a teljesen joakaratu valaszokat is total lepontozzak). Ez esetben nem kell szegyellnie semmit, nyugodtan alairhatja. En nem szoktam mondjuk, de miert ne tehetne mas? Megegyszer mondom, ezen az oldalon az anonimitas a kerdezokre vonatkozik foleg, miattuk van. Az meg kicsit maceras lenne, ha csak a valasznal jelenne meg mindenki valasztott nickneve, ugyhogy maradjunk annyiban, hogy mindenkinek szive joga odairni a nevet.
Megsem azt irjak, hogy Kovacs Lajos, hanem mondjuk azt, hogy kovi, na most ebbol jojj ra, hogy ki o valojaban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!