A jobb alsó sarokból eltünt a behajtani tilos tábla vagy csak nekem? A kérdésnél is volt meg a válaszoknál is, amivel lehetett jelenteni hogy mi a problémád az írt szöveggel.
Ha letiltják a kérdésfeltevési jogát, akkor ezt a kérdést sem Írja ki, nem?
A pontok állása pedig naponta változik, mivel éjjel aktualizálva lesznek. Tehát, ha tegnap sokat trollkodott, a sokasággal szembemenve értékelte a válaszokat, akkor a pontjai szépen lecsökkentek.
Már több ilyen kérdés volt, és mindig van olyan válasz, hogy a moderátorok vonták meg a jogot. Én, természetesen, nem tudom, hogy tesznek-e ilyet?
Más válasz pedig a használati útmutatóra hivatkozik: „A jelentés funkció csak a legalább 15 pontot elért felhasználók számára látható.”.
Itt az alkalom kideríteni, hogy mi az ok.
A fiókodba belépve a https://www.gyakorikerdesek.hu/regi-toplista linken megnézheted, hogy hány pontod van. (A ponttáblázat fölött vastagbetűs szöveg van, ami úgy kezdődik: Neked jelenleg ? pontod van. Természetesen a ? helyén szám van.)
A főoldali toplista csak a legutóbbi 30 napban kapott pontszámot mutatja; az aktuális pontszámtól akár jelentősen is eltérhet.
Ha megteszed, hogy megnézed, és kommentben megírod, hogy a linkelt all time toplistán hány pontod van, akkor eldől, hogy az elégtelen pontszám (<15) miatt, a használati útmutatóban ismertetett szabály alapján hiányzik; vagy tájékoztatókban (használati útmutató, szabályzat, jogi nyilatkozat) nem ismertetett okból vonták meg tőled a jogot. Ha utóbbi történt, akkor az is kérdés, hogy mennyi időre?
Nem általános hiba van; én is látom az ikonokat: [link]
50%-os hasznosság fölött érhető el a "jelentés" funckió.
Ha alá mész eltűnik, ha fölé mész újra megjelenik.
» 50%-os hasznosság fölött érhető el a "jelentés" funckió. « # 18 2020. jan. 27. 16:13
Ez a feltétel honnan tudható?
És, melyik hasznosságnak kell 50% fölött lennie? A válaszadási hasznosságnak (amilyen hasznosságúnak értékelik mások az ő válaszait), vagy a válaszértékelési hasznosságnak (amilyen hasznossággal ő értékeli mások válaszait)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!