Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Melyik az egymilliomodik kérdés?

Melyik az egymilliomodik kérdés?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból szeretném megkérdezni, hogy melyik ezen az oldalon az egymilliomodik kérdés, és hogy melyik témakörben lett feltéve?

Annyi biztos, hogy a mai nap éjjelén (2010.07.22.) született meg. Tudja-e valaki melyik lehet? :)

Köszönöm.

2010. júl. 22. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem est nem nagyon lehet megallapitani.. :DD
2010. júl. 22. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
varj.. megtalaltam egy masik kerdesnel.. http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1000000
2010. júl. 22. 11:10
 3/8 A kérdező kommentje:

11:10

Ez biztos, hogy nem az 1 milliomodik, mert ha megnézed az oldal tetején még alig léptük túl az egymilliót, de a kérdés ID-nél viszont már létezik 1 millió 2ezer.

2010. júl. 22. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ht, kitudja.. mert talaltam egy ehhez hasonlo kerdest.. es ott ezt valaszoltak benne. :))
2010. júl. 22. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem erre a kérdésre csak a moderátorok tudnának válaszolni. :)
2010. júl. 22. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért fontos ez neked?
2010. júl. 25. 08:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Ugyan azért fontos, amiért valakinek fontos volt tudni az első kérdést.

Csak az első kérdés egyértelműen meghatározható. Az egymilliomodik viszont nem, mert minden új kérdésnek van egy sorszáma, de ha a kérdés törlődik, a sorszámozás ugyan úgy halad tovább. Tehát az egymilliomodik sorszámmal ellátott kérdés nem az egymilliomodik kérdés.

Ez csak kíváncsiság, mert egy szép nagy számhoz érkeztünk el, és szerettem volna tudni melyik lehet az egymilliomodik. :)

2010. júl. 25. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
melyik az első kérdés?
2010. júl. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!