Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mikortól lehet kérdést jelenteni?

Mikortól lehet kérdést jelenteni?

Figyelt kérdés
Van ez a troll a honlapon akit jelenteni szeretnék: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..

2020. jan. 17. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha frissen regisztrált felhasználó vagy, lehet el kell telnie pár napnak, amíg feloldják a korlátozást a fiókodon. Viszont: csak 30 napig lehet kérdést és választ jelenteni, így egy tavaly nyári kérdést már nem fog az oldal engedni. Maximum akkor, ha te e-mailben bejelented az oldalnak (amire vagy reagálnak, vagy nem).
2020. jan. 17. 16:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Még decemberben regisztráltam az oldalra de sehol se látom a jelentés gombot.Hogy lehetne esetleg még megoldani?
2020. jan. 17. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Nincs jobb dolgod mint egy másfél évvel ezelőtt feltett, butuska de teljesen szokványos kérdés miatt szomorkodni?
2020. jan. 17. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Olyan esetben, ha a kérdés értelmes és nem sért szabályt, viszont egyértelmű a kérdező hozzászólásaiból, hogy kamu vagy provokatív szándékkal íródott vagy más módon sért szabályt, én azt csinálom (és itt hangsúlyoznám ki, hogy ritkán teszem, mert lényegében én is szabálysértést követek el), hogy hagyok egy kommentárt, amit a moderátoroknak címzek (úgy is kezdem, hogy Kedves Moderátorok!) és amiben kérem, hogy távolítsák el a kérdést, majd megfogalmazom, miért.

Ezt igazából úgy lenne szabályszerű, hogy az levelezőrendszered-be belépsz és onnan írsz egy email-t a moderátoroknak a következő adatokkal

- felhasználóneved

- emailcímed, amivel regisztráltál

- a kérdés linkje

- szeretnéd, ha törölnék / véleményed szerint a felhasználót elmkéne távolítani

- indok

Ha az indokod alapján ők is így látják jónak, törlik a kérdést / eltávolítják a felhasználót. Ha nem, írnak egy email-t válaszul, hogy miért nem törlik.

Volt pl egy felhasználó, akinek két kérdése alá írtam már üzenetet a moderátoroknak. Az egyikben azt kérdezte, hogy normális e, ha ő az állatokat jobban szereti az embereknél, a másikban pedig, hogy mi oda szoktunk e menni segíteni bajba jutott embereknek.

Ezek normális kérdések, viszont a kommentjeiből látszott, hogy provokálni akarja a népet - az utóbbit többször ki is emelte és, olyan stílusban írt olyanoknak, hogy sikeresen ki is húzta a gyufát a többi felhasználónál. Hiába is jelentettem volna a kérdést magát, egyszerűen maga a kérdés nem volt provokatív csak a kérdező hozzászólásai és idővel az egész egy balhéba ment át.

Én hagytam egy kommentet a moderátoroknak, amiben megfogalmaztam, hogy én úgy érzem, ez a kérdés provokáció céljából született és a kommentek is bizonyítják ezt. Ezt gondolom jelentette valaki, így elért a moderátorokhoz az özenetem és utána törölték mindkét kérdést.

2020. jan. 17. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a kérdéssel van baja, hanem a végén lévő offtopic floodolással.
2020. jan. 17. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:

# 5/5

Igaz.

Kérdező, én ebben az esetben is azt javaslom, amit írtam az előző kommentemben; Moderátoroknak írj egy email-t úgy, ahogy a kommentemben kifejtettem.

2020. jan. 17. 17:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, ez elképzelhető (törölte is a modi az előbb a floodot), de ugye akkor a kérdező ne azt írja hogy osztogatnak, ha éppen fosztogatnak.

2020. jan. 17. 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:

[Mikortól lehet kérdést jelenteni?] kérdés, 2020. jan. 17. 15:46

A használati útmutatóból megtudhatod, hogy mikortól jelenik meg a „Jelentés” gomb: „A jelentés funkció csak a legalább 15 pontot elért felhasználók számára látható.” (Ezt, a lap alján levő GYIK-re kattintva, elolvashatod.)

Nem időfüggő.

Ha még nem több mint 30 napja regisztráltál, akkor az elért pontjaid megnézheted a főoldali „Toplista” linkre kattintva.

A link: https://www.gyakorikerdesek.hu/toplista-reszletesen

Az „Összesen” sor „Össz. pontszám” oszlopában szerepel az érték.

Ha több mint 30 napja regisztráltál, akkor az elért pontjaid itt láthatod („Gy.k. teljes „életmű” alapján): https://www.gyakorikerdesek.hu/regi-toplista

A ponttáblázat felett, vastagított betűkkel írva olvasható, hogy „Neked jelenleg ? pontod van,…”. Természetesen, a ? helyén a pontszámod van.

Amennyiben legalább 15 pontod van, és mégsincs jelentés-ikon, akkor hiba történt.

Ebben az esetben írj a lap alján levő „Kapcsolat” e-mail címre. Természetesen, a közvetlen kattintás elkerülése miatt írt (kukac) helyére @ karaktert kell írni.

2020. jan. 17. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A jelzett kérdéssel kapcsolatban nekem egyetlen egy bajom van: a kérdező nem fejti ki, hogy miért tette fel a kérdést. Ámbár ha telefonon pötyögte be, még meg is értem. Márcsak azért sem, mert Budapestről költöztem Szegedre.

Ha Te ilyen kérdésekre "ugrasz" a moderátor helyében még csak nem is válaszolnék -esetleg a reklamációdra fejteném ki "részletesen".

2020. jan. 22. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:

# 9/9 Időpont ma 15:14

Szia!

A kérdezőnek nem a kérdéssel volt a gondja, hanem egy felhasználóval, aki a kérdés alá beírta, hogy "Terjes vagy" - mindegyik betűt egy külön kommentbe és azt szerette volna, ha törölnék a moderátorok.

2020. jan. 22. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!