Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Tegnap kiírtam egy kérdést,...

Tegnap kiírtam egy kérdést, de még nem kaptam rá választ. Miért?

Figyelt kérdés
Új vagyok a gyakorin, tegnap írtam ki az első kérdésemet. "amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!" Miért kérdezzem meg, ha nem kapok rá választ?

2019. dec. 12. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehol nincs az oldalban írásba foglalva, hogy kötelező választ kapnod. Megkérdezhetsz "bármi" (ha nem sért szabályt), de vagy tudnak és akarnak rá válaszolni, vagy nem. Ezt semmi nem fogja presszionálni senkire.
2019. dec. 12. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A válaszokat az oldal látogatói írják, ugyanolyan egyszerű emberek, mint te. Ha egy kérdésre senki nem tud vagy nem akar válaszolni, válasz nélkül marad. Ekkor érdemes átgondolni, nem a kérdésben van-e a hiba. Ha úgy gondolod, kiírhatod újra ugyanazt a kérdést, persze nem 15 perc múlva, hanem legalább 1-2 nappal később.
2019. dec. 12. 11:23
 3/4 A kérdező kommentje:
És akkor valaki tudna rá választ adni? https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
2019. dec. 12. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
96%

Azért az erősen túlzás, hogy egy este fél 9-kor kiírt kérdésre (munkanapon, este, mikor már sokan ágyban vannak vagy készülnek rá), te másnap reggel 11-kor felteszel egy számonkérő kérdést (szintén munkanapon, mikor alig van fent valaki az oldalon), hogy mégis hogy lehet ez. Teljesen normális, ami történt.

Lehet, hogy te az azonnali üzenetküldéshez szokott világban furcsának találod, hogy nem kapsz 2 percen belül választ, de itt senki nem értesül külön a te kérdésedről és senki nem tartozik feléd válaszadással. Ez nem chatoldal, hanem fórum jellegű kérdés-válasz oldal (egyre csökkenő aktivitással), ahol örülhetsz ha 24 órán belül választ kapsz, mert itt az üzenetváltás sebessége nem másodpercekben vagy percekben mérhető, hanem órákban, amit erősen meghatároz a napszak, amikor a kérdést kiírod.

Az a stílus, ahogy előadod a problémát, nem jogos. Örülhetsz, ha valaki válaszol neked úgy, hogy csak abban a kategóriában 83 ezer darab (!) megválaszolatlan kérdés van.

2019. dec. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!