Ez miért volt? Veletek is volt hasonló?
Figyelt kérdés
Magától kilépett és nem tudtam belépni és minden kategóriába ezt írta ki:"Ebbe a kategóriába nincs kérdés." Másnál is volt már ilyen?2019. dec. 2. 10:41
1/6 anonim válasza:
Nekem nem volt.
De mint minden oldalon, itt is előfordulhat rendszerhiba.
Logikus...
2/6 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy mindenki tud mindent :D
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Ezt hogy érted?
2019. dec. 2. 12:11
4/6 anonim válasza:
#3: Úgy értem, senkinek semmi kérdése, mert mindent tud :) Amúgy rendszerhiba szerintem
5/6 anonim válasza:
Mint minden, a GYK is meghibásodhat.
Egyébként, a kérdésben leírt jelenség minden éjjel tapasztalható; gondolom, akkor történnek a napi egyszeri adatfrissítések. Jellegzetes, hogy egy-egy kategóriában nem mutat kérdéseket, vagy csak néhányat mutat.
Kiléptetést ritkán tapasztalok, de olyat, hogy percekig nem lehet belépni, vagy, hogy nagyon lelassul, igen. Ha elküldök egy választ, akkor van, hogy percekig nem történik semmi, aztán, ha kilépek (az is nagyon lassan szokott történni olyankor), majd visszalépek (esetleg csak percek múlva engedi), ott van a válasz. De, olyan is volt, hogy ilyenkor sem volt ott, újra elküldtem, és másnap láttam, hogy kétszer van ott.
6/6 anonim válasza:
Wow, velem is ez volt és utána nem engedett belépni, mondván, nincs ilyen felhasználó. És új regisztrációt kellett csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!