Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Finomítani nem lehetne az...

Finomítani nem lehetne az "Egy véletlen kérdés"-en?

Figyelt kérdés

Biztos sokan vannak így, hogy pl. nézegetem a számítógép-hardverek témát és engem az érdekel, de nem akarom átnyálazni az egészet, inkább csak megnyomnám a véletlen kérdést

de annyira idegesít mikor berak vmi hülyeséget pl. h Afrikába kimenni drága? (szal vmi teljesen érdektelen kérdést számomra

tehát azt szeretném, hogy meg lehessen csinálni a kedvenc kategóriákat, hogy ne kelljen idegeskedni ha ilyen kérdést is dob ki h "Mit csináljak az ékszerteknősömmel, ha nem akar enni?"

2010. júl. 19. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
nem értem mi bajod van... engem meg az zavar, hogy ilyen számítógépes cuccokat ad ki...
2010. júl. 19. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a baj a véletlen kérdéssel, nem lehet kategóriát választani.
2010. júl. 19. 15:23
 3/4 A kérdező kommentje:

a számítógépes példát azért hozam fel, mert engem azok érdekelnek, de ha lenne ilyen szűrő, akkor te ki birnád szedni a véletlenből a számítástechnikát, én meg az utazást afrikába, remélem érthető a dolog

am jó lenne, ha megcsinálnák ezt a szerkesztők, legalább a regisztrált tagoknak

2010. júl. 20. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
35%
ha téged a számtech érdekel akkor bemész a kategóriába és keresgélsz...úgy nemjó? az 'egy véletlen kérdés'-nek hadd maradjon a meg az eredeti rendeltetése.
2010. júl. 20. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!