Mit szólnátok egy gyakorikerdesek.hu mobilos applikációhoz?
Én nagyon régóta szurkolok már annak, hogy egyszer a 'stáb' készítsen egyet, én nagyon hasznosnak találnám.
Ti szeretnétek-e, vagy jobb ez a weblapos platform?
Ha igen, milyen funkciókat látnátok, használnátok szívesen az alkalmazásban?
Az oldal mobilra optimalizált, nincs vele gond.
Így is a kérdések 90 százaléka 30 másodperc gondolkodással vagy google kereséssel meg sem születne.
A mobilapp egyetlen előnye az értesítések lennének, amikor választ kapsz a kiírt/figyelt kérdéseid egyikére. A jelenlegi e-mailes megoldás elmegy, de a push notification szerintem jobb lenne.
De igaza van #2-nek abban, hogy sokadrangú kérdés az oldal egyéb bajaihoz képest.
Szerintem teljesen jó ötlet lenne.
Minden maradhatna majdnem ugyanilyen.
Viszont a válaszok hasznosságának megítélési lehetőségén változtatnék.
Először is a kérdező dönthesse el, hogy a válaszolókat csak ő értékelheti, vagy bárki értékelheti.
Mivel elvileg a kérdező kérdésére válaszolnak a válaszolók, így logikus lenne, hogy ne azért válaszoljon vagy értékeljen valaki, mert ezzel pontot akar szerezni, hanem mert épp a kérdező fontos kérdésére akar válaszolni.Így ki lehetne szűrni a valóban válaszolni akaró válaszadókat, lehetőséget adva pl egy olyan kérdés megválaszolására, amelyben semmilyen értékelési lehetőség nincs csak a kérdező részéről, tehát (csak a kérdező értékel).így az értékelés 100%-ig azt tükrözné, hogy az adott válasz mennyire volt hasznos a kérdezőnek.Amennyiben a kérdező úgy dönt, hogy érdekli mások véleménye is, és komplexebb értékelést szeretne, így bekapcsolhatná a (mindenki értékelhet mindenkit opciót), ebben az esetben egy a gyakorikerdesek app-ot használó új tag, teljes képet kaphatna a kérdésekre adott válaszolók megértékelési szintjét, illetve a kérdezők által értékelt hasznosságot illetően.A következőképpen nézne ki, egy már komplexen értékelt tag százalékolásos(( Pl.: Péter nevű válaszoló válaszai hasznosnak :Mások által 50%-ig
Kérdezők által 80%-ig
Péter válasza:......))
Az adott kérdésnél mindig fel lenne tüntetve a kérdező által beállított értékelési lehetőség jeleblegi állapota.
Kizárólag így vagy hasonló módon lehetne valódi képet kapni a kérdések hasznosságát illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!