Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ránézett ma már valaki a...

Ránézett ma már valaki a saját toplistájára? Mit lát?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mert csak nézek nagyokat. Felfelé-lefelé nyilak nálatok hogy állnak? Nálam mindegyik kategória, amelyikhez hozzászóltam az elmúlt 30 napban, új felhasználót jelez. Telefonon nem látszik, de ezt itt le is írják. Átmeneti zavar a rendszerben?

2019. szept. 23. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Már több mint egy hete hosszabb-rövidebb időre elérhetetlen az oldal. Este volt egy elég hosszú leállás.

Azóta volt már többféleképpen rossz a toplista is; most éppen így rossz. (Lehet, hogy elvesztek a tegnapi adatok, így nincs mihez viszonyítani.)

Az félreérthető szöveg - mindig is az volt -, hogy "új felhasználó". Lehet 10 éves felhasználó is, azt jelenti, hogy az adott kategóriában, vagy az összesítésben "új"; azaz, megelőzően, az utóbbi 30 napban nem volt pontja, nincs mihez képest változást; vagy éppen állandóságot jelölni.

Persze, hiszi a piszi. Valaki 30 nap alatt szerzett 15641 ponttal „új felhasználó”, és tegnap még nem volt pontja, amihez képest a mai, csökkenést (piros nyíl lefelé), emelkedést (kék nyíl felfelé), vagy változatlanságot (sárga csillag) jelent: [link]

2019. szept. 23. 13:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Jó, akkor ezek szerint te is látod azt, amit én. Erre voltam kíváncsi.

Nekem a helyezéseim megmaradtak, csak mindegyiknél ott a jel, mit amikor áthelyeznek egy kérdést olyan helyre, ahol még nem válaszoltam.

Valami nem jó napok óta, ezt én is észrevettem.

Egyébként én is itt vagyok már közel 10 éve ugyanezzel a regisztrációval, soha nem volt másik, ezért néztem nagyot, hogy az összesített kategória toplistában mindenhol új felhasználóként szerepelek. De ezt csak ma látom. Köszönöm a válaszod. Jöhetnek még tapasztalatok, akik régóta itt vannak. Most nem fogok írni a tulajnak e-mailt ezért, inkább itt kérdezek.

2019. szept. 23. 13:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és igen, az lemaradt, hogy nálam is ez a nyilazás szerepel. Se le, se fel.:) Gondoltam, hogy rendszerhiba, mert én is tapasztalom napok óta, hogy lefagy és lassú. Ezért tettem fel a kérdést.
2019. szept. 23. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Éjjel valóban volt gond a toplista-számítással. Az értékek helyreálltak, de a nyilak tényleg valótlanságot mutatnak. Holnaptól rendben lesz.
2019. szept. 23. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg szoktam nézni, de különösebben nem zuhanok magamba, ha nem vagyok benne az első ötezerben.
2019. szept. 25. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:

5.! 500 lesz az, nem ötezer.:) Egyébként azóta már helyreállt, úgy látom, hogy törölték a tiltott felhasználókat a toplistából, ezért lehetett az átmeneti 1-es által linkelt kép.

Köszi a válaszokat!

2019. szept. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!