Ránézett ma már valaki a saját toplistájára? Mit lát?
Már több mint egy hete hosszabb-rövidebb időre elérhetetlen az oldal. Este volt egy elég hosszú leállás.
Azóta volt már többféleképpen rossz a toplista is; most éppen így rossz. (Lehet, hogy elvesztek a tegnapi adatok, így nincs mihez viszonyítani.)
Az félreérthető szöveg - mindig is az volt -, hogy "új felhasználó". Lehet 10 éves felhasználó is, azt jelenti, hogy az adott kategóriában, vagy az összesítésben "új"; azaz, megelőzően, az utóbbi 30 napban nem volt pontja, nincs mihez képest változást; vagy éppen állandóságot jelölni.
Persze, hiszi a piszi. Valaki 30 nap alatt szerzett 15641 ponttal „új felhasználó”, és tegnap még nem volt pontja, amihez képest a mai, csökkenést (piros nyíl lefelé), emelkedést (kék nyíl felfelé), vagy változatlanságot (sárga csillag) jelent: [link]
Jó, akkor ezek szerint te is látod azt, amit én. Erre voltam kíváncsi.
Nekem a helyezéseim megmaradtak, csak mindegyiknél ott a jel, mit amikor áthelyeznek egy kérdést olyan helyre, ahol még nem válaszoltam.
Valami nem jó napok óta, ezt én is észrevettem.
Egyébként én is itt vagyok már közel 10 éve ugyanezzel a regisztrációval, soha nem volt másik, ezért néztem nagyot, hogy az összesített kategória toplistában mindenhol új felhasználóként szerepelek. De ezt csak ma látom. Köszönöm a válaszod. Jöhetnek még tapasztalatok, akik régóta itt vannak. Most nem fogok írni a tulajnak e-mailt ezért, inkább itt kérdezek.
5.! 500 lesz az, nem ötezer.:) Egyébként azóta már helyreállt, úgy látom, hogy törölték a tiltott felhasználókat a toplistából, ezért lehetett az átmeneti 1-es által linkelt kép.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!