Miért nem vezetik be azt, hogy ha valakit kitiltanak, törlik a fiókját és az összes feltett kérdését?
Az a gond, hogy jó ideje sajnos a korrekt, normális, hasznos felhasználókat és az ő dolgaikat is törlik!
Saját példa:
Kutyás rovatban, egyedülálló anyuka kérdezi, hogy milyen kutyát vegyen 2 kiskorú gyerek meg a 8 órás melója mellé, garzonba? Leírom: "Semmit!" Na erre törlik!!! Persze indok nélkül! Utánam vagy 4-en leírják ugyanezt, erre őket nem!
Értem én, hogy villanymotor, de mi az, ami hajccsa?
.
Az illető, aki a sok trollkérdés feltevője, csupán egyetlen értelmes kérdést tesz fel, fiókja törlésével az is törlődne.
A jog nem ismeri a kollektív büntetés lehetőségét.
Miért büntetnéd azokat is, akik valós, konkrét választ adtak arra az egyetlen igazi kérdésre?
Szerintem ez egy troll kérdés.
Törölni kéne a kérdező összes kérdését, válaszát, de még a családtagjaiét is.
Én is arra gondoltam, mint a # 6-os válasz írója: ez csak troll kérdés lehet. Ugyanis, elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki ne tudja, hogy semmi értelme ezt kérdeznie használó társaitól, ilyen javaslatot tárnia elénk. Hiszen, vele egyezőek a lehetőségeink; ha ő nem tudja a választ a kérdésére, és nem képes megvalósítani azt, amit felvetett; mi ugyanúgy nem tudjuk. Márpedig, vele együtt, nem tudjuk.
Olyan, mintha a szomszédomtól (akinek ugyanannyi köze van a helyi bolthoz, mint nekem: csak vásárolni járunk oda) kérdezném, hogy miért nem árulnak korpás kenyeret a boltban? És elmondanám, hogy szívbarát, egyáltalán nem drága, és nagyon hosszú az eltarthatósági ideje, így aki kevés kenyeret eszik egy nap, nem kell kidobnia a maradékot.
Értelme annak lenne, ha a boltosoktól, pláne a boltvezetőtől kérdezném. Lehet, hogy akkor se árulnának, de legalább ott kérdezném, ahol értelme van.
"Evvel az erővel bármit felesleges itt kérdezni."
Igazad van, kérdező!
Tök fölös volt dolgoznod azzal, hogy kiírtad kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!