Hanyadik vagy a toplistán?
Figyelt kérdés
Hanyadik vagy a toplistán ezen az oldalon? Írd meg. Megírhatod a nevedet is, de ha nem, akkor azt, hogy hanyadik a válaszod. P.l.: Ha 1.-re te írsz és 6.-ra is, akkor írd oda, hogy 1.. Ha a 6.után másvalaki előszőr ír, akkor ő a 7.. Csak érdekel a toplista eredmény.:D2010. júl. 13. 11:23
11/18 anonim válasza:
Én a 1206. vagyok éppen, de nem szoktam nézegetni...Hogyan lehet előrébb kerülni amúgy, mitől függ, hogy lejjebb csúszok-e, vagy feljebb jutok? Nyugi, kérdező, biztos vagyok benne, hogy feljebb tudsz kerülni a toplistán :)
12/18 anonim válasza:
Ezzel az eredménnyel 5564. vagy a toplistán
És mitől lesz hasznos az értékelés?
13/18 anonim válasza:
Én is pont ezt a részét nem értem...
00:54
14/18 A kérdező kommentje:
Én már 15513.vagyok.:) amúgy aki nem tudná, annak leírom, hogy miért lehet pontot kapni:
1.Ha te értékelsz valakit.
2.Ha valaki értékeli a válszod.
3.Ha a kérdésed jó. ( Szerintem a válaszoktól függ. )
Ezekért lehet.:) Amúgy W.C. a nevem.:) Ugye milen szép név.:)
2010. júl. 15. 13:10
15/18 A kérdező kommentje:
Ja és eddig mindenkit értékeltem, aki írt bálszt.:) Csak jóra.:) Ja és a pontok nem attól függnek, hogy hányat kaptál.:)
2010. júl. 15. 13:12
16/18 anonim válasza:
Én most az első az egyebeknél.2011.03.28-án
18/18 A kérdező kommentje:
Már 3000 alatt vagyok!:D
2011. nov. 16. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!