Hány figyelmeztetés után jön a végleges tiltás? Honnan lehet tudni mennyi figyelmeztetés van nekünk?
Nem számként van megadva, ha elérsz X-et, akkor kitiltanak. Ha olyat kérdezel, akár az első kérdéseddel kitilthatnak, ha kevésbé problémásat, lehet két tucat után sem fognak. Ha egyszer figyelmeztetnek valakit, valószínűleg van annyi esze egy értelmes embernek, hogy a továbbiakban nem csinálja ugyanazt. Ha mégsem, annál hamarabb tiltják le.
Nem kell számolnod őket, egyrészt azért mert nem a számokon múlik, másrészt mert nem kapsz mindenről figyelmeztetést. Bármikor eltávolíthatják a kommentjeidet külön figyelmeztetés nélkül is.
Nem tudjuk, hogy működik a rendszer. Az lenne logikus, hogy bármi történik egy fiókkal, annak az előzményeit látják. De még mindig egyszerűbb betartani, lehetőleg betartani a szabályokat, mint azt számolgatni hogy vajon belefér-e a kérdés/válasz a keretbe, vagy sem.
Olyan könnyen nem tudod kitiltatni magad véletlenül, mert úgyis figyelmeztetnek előtte. A szándékosnak meg az a célja hogy kitiltsák, azt nem kell megkérdezni.
Figyelmeztetés nélkül is tiltanak. (Tapasztalat.) Úgy veszem észre, hogy teljesen szubjektív a moderálás. Nyilván van egy szabályzat, meg alapelvek, de azon felül teljesen az adott modi egyéni döntése, hogy mit tesz veled. Azaz ha egy modi pikkel rád, akkor kisebb kihágásért is kivág. Míg más lehet hogy max egy figyelmeztetést ad.
Valahol ezt értem és megértem, mert én is voltam (nem itt, hanem más fórumon) moderátor. Nagy az isten állatkertje, főleg ha ennyire nagy létszámú csoportot kell kezelni, moderálni. De amiatt lehet, hogy valaki valamilyen teljesen ártatlan dolog miatt szív. Ez van, ez a kapacitás korlátjának a hátránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!