A kommenteket miért nem lehet jelenteni a moderátornak?
Kedves utolsó, szerintem érthetően volt megfogalmazva a kérdés.
Ha egy olyan kérdéshez írsz, amit nem te tettél fel, akkor alul az jelenik meg, hogy "Válasz küldése!" és ha elküldted akkor az, hogy "A válasz megírásának időpontja: ma 01:24"
Ha pedig a saját kérdésedhez írsz kommentet, akkor "Komment küldése!" és "A komment megírásának időpontja: ma 11:02"
Itt egyértelműen megkülönböztethető, hogy mi számít válasznak, és mi kommentnek.
Saten-nek: vannak olyan kérdések, ahol nincs ott a lehetőség, hogy jelentem a moderátornak (és a kérdés nem is indokolja a jelentést), de később olyat kommentel a kérdező, ami sértő a válaszoló(k)ra nézve, vagy enyhén szólva trágár.
Na, ezeket miért nem lehet jelenteni? A modiktól már kérdeztem régebben (mást), de nem válaszoltak. Úgyhogy szerintem a nekik való írkálás fölösleges (és hosszadalmasabb is lenne, mintha a kommentet is lehetne jelenteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!