Mikor törölték a szex és szerelem rovatot?
Esetleg a Wayback Machine-en keresztül találhatsz régi képernyőképeket az oldalon, és ott látszik.
A szétválasztása azért lehetett indokolt, mert nem annyira szorosan összefüggő témák, hogy egy nagy közös kategóriában legyenek kezelve, összevegyítve.
A "szexualitás" témakör mindig is hírhedt és kellemetlen közeg volt a privátban zaklatóktól meg bepróbálkozóktól. Aki a szerelmi életével kapcsolatban kérdezett, ugyanúgy megtalálták mint aki a szexről írt ki kérdést. Azóta pedig már a párkapcsolat téma is ki lett véve a Szexualitásból és önálló kategóriát kapott, hogy még távolabb kerüljenek egymástól. Aki komoly válaszokat akar az a párkapcsolat témába írja ki a kérdést, mert a másikban nem fog.
Megnéztem neked, 2015. május 11 és 16 között.
Nem törölték a rovatot, hanem szétszedték. Azelőtt volt a szerelem, szex, azon belül: Fogamzásgátlás, ismerkedés, párkapcsolatok, randizás, szexualitás, szüzesség, egyéb kérdések.
Ez lett szétbontva felnőtt párkapcsolatokra, tini párkapcsolatokra és szexualitásra.
Egyébként szerintem nem lett törölve, hanem inkább csak elrejtve, vagy én nem tudom. Lehet hihetetlen, de én azt hiszem tavaly, vagy tavaly előtt beszéltem itt egy lánnyal, akinek a kérdését valahogy áttették a szerelem, szex rovatba.
Megpróbálom megkeresni valahogy a kérdést és beküldöm ha egyáltalán meg van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!