Kérdés törlés után miért nem enged 6 órán keresztül kérdést kiírni a GYK?
Már olyan esetben amikor azzal az indokkal törlik hogy "nem derül ki belőle mit szerettél volna megtudni"
Nem az volna az ésszerű ennél az esetnél hogy felteszi az ember mégegyszer akkor újra pontosítva, átfogalmazva?
Kérdező, sok kérdés, ami ilyen indokkal törlésre kerül, sérti a szabályokat vagy a ki nem bővítés nem baleset műve;
"Ki megy ősztől a ... Egyetemre?"
Nem társ- és barátkereső az oldal. Ott vannak erre pl a Facebook csoportok.
"Ki dolgozik a ... munkahelyen? (privátban lenne pár kérdésem)"?
Miért nem nyílvánosan? Pont az a lényege a honlapnak, hogy más, aki idetéved is kapjon infót. Lehet olyat kérdez, amire a válasz nekem x év múlva tök hasznos lesz.
"Adnátok nekem pénzt pls?"
Trollkodás.
És sorolhatnám a példákat
Ők pedig amint törlik írják is ki újra ugyanazt a kérdést megint, át se fogalmazzák.
Volt itt egy ember pl, aki készített egy kérdőívet. Kitett valami random kérdést, aztán az első kommentbe bevágta a linket a kérdőívhez, hogy töltsék ki.
Na, törölték is, mire másnap ugyanúgy kiírta a kérdést, majd betette első kommentben a linket és megint törölték.
Kb egy héten át láthattam minden nap a kérdését.
A lényeg, hogy így is sok ember lenne, aki nem érthetőbben fogalmazná meg a kérdést csak kitenné újra és újra ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!