Ki az, aki a használati útmutató szerint használja a légyírtót?
"Az ajtót, ablakokat csukjuk be, majd a palackot függőlegesen, szórófejjel felfelé tartva és körben járva, szokásos méretű szobában 5-10 másodpercig permetezzük ki az írtószert. A rovarok 30 percen belül elhullanak."
Szerintem ez pazarlás, mit gondoltok, illetve ki használja így?
Hát nem fognak maguktól elhullani, mint ahogy neked se lenne túl nagy bajod egy kicsi mérgezéstől.
5-10 másodperc nem sok szerintem.
Szerintem félreértettetek.
Én úgy használom, hogy ha látok pl. egy legyet, akkor arra ráfújok, nem pedig tele az egész szobát. Így már talán érthető, hogy miért tartom pazarlásnak azt a 10 másodpercet, ráadásul a szobában is egy jó ideig büdös lesz.
Na igen, egyetlen egy légyre én se 5 másodpercig fújom. Az tényleg pazarlás lenne.
De.
A használati utasítás arra vonatkozik, ha a szobában lévő összes legyet meg akarod ölni.
"Az ajtót, ablakokat csukjuk be, majd a palackot függőlegesen, szórófejjel felfelé tartva és körben járva, szokásos méretű szobában 5-10 másodpercig permetezzük ki az írtószert."
Egyetlen légy miatt nem kellene ennyit szenvedni, egyértelmű. Szerintem te értetted félre a használati utasítást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!