Történtek már veletek paranormális, megmagyarázhatatlan dolgok?
14:09-es vagyok. Amit leírtál, eszembe jutott még valami: még '96-ban kint voltunk Görögországban a nővérem esküvőjén. Az esküvő napján a húgom minden előzmény nélkül belázasodott, de más baja nem volt.
A vőlegény nagymamája meg kezelésbe vette: elővett valamilyen sót, meg egy villát, mormolt valamit, közben meg rászórta a fejére. Fél óra múlva kutya baja sem volt... Na mindegy, nem írok többet, mert már tényleg azt hiszik, hogy hazudok. :D
Na jó. Még a legutolsót leírom, de ez még nagyon friss...
3 éve, okt. 26-án a kezeim között meghalt itthon az apám. Idén rengeteg dolgom volt az évforduló tájékán, gondolkodni sem volt időm, ezért valahogy kiment a fejemből. 26-ára virradó éjszaka azt álmodtam, hogy apu visszajött 3 év után, majd egyszer csak összeesett és a földön feküdt. Hulla fehér volt, nézett rám, én meg mondtam neki, hogy tartson ki, mindjárt hívok orvost. De közben meg kérdeztem tőle, hogy hogy néz így ki 3 év után, mivel úgy nézett ki, mint aki él, de közben tudtam, hogy nem... Ő meg csak azt válaszolta, hogy nyugi, kitartok, nem lesz baj.
Ez idáig még oké, csakhogy anyámnak azóta van egy élettársa, aki nem is tudta, hogy mikor halt meg apám.
Ugyanezen az éjszaka, tehát a halálának a 3. évfordulóján ő meg azt álmodta, hogy visszajött az apám, és áll a házunk teraszán, és hozzá beszél. Azt mondta neki, hogy most már visszajött, és ő vigyáz anyura, menjen haza.
Szóval azért érdekes dolgok vannak.
Én aszem hogy volt már szellemel dolgom, a mamámnál nagyon szeretek aludni mert mindig finomakat süt nekem vacsorára, sokáig maradhatok fenn tévézni, stb (most 17 vagyok, ez régebben volt, tipikus nagymama :P ) és halottam hangokat a konyhából esténként, először nagyon féltem, és kiabáltam a mamámnak aki odaszaladt és elaltatott, utánna szépen lassan megszoktam a kopogást, csörgést, és most is ha elmegyek hallom a hangokat, itthon semmi nincs, csönd stb, de ott biza van, azért is tudom mert volt hogy az öcsémmel voltam és ő is halotta...
Még most is szeretek elmenni a mamámhoz, ott elvagyok, és persze hallom a hangokat (de nem minden este, csak ritkán...)
Meg még az volt velem, hogy a születésem előtt pont 10 nappal halt meg a dédapám, és én valahogy pontosan tudom az arcát, hogy néz ki, haja szinét, mindent, pedig nem láttam még képen, csak ugy tudom...
Nem is tudom, hogy mennyire paranormális de ezek folyamatosan megtörténnek sajnos:S
Sok ilyen dolog történt már.
Például vagy a fejemen vagy a kezemen simogatást érzek vagy éppen nyomást! Egyszer volt olyan amikor az egész család leült tv-zni, és előtte kb 1 évvel halt meg a mamám! A tv és minden elektronikus dolog kikapcsolódott magától és nagyon megijedtünk. mindenki érzett valamit, ami nagyon fura volt. Egyszer anyu megszólalt h itt van a mama. én kb 3-4 éves lehettem és nagyo megrémültem. mert persze láttam mamám holttestét amint ki volt nyitva a szeme és nagyon szigorúan néz. amióta ezek megtörténtek kiskoromba sok paranormális jelenséggel találkoztam!! Kezdek ezekhez hozzászokni de soha nem fogom ezekez elfelejteni ezek bennem maradnak és remélem ha lesznek gyerekeim nem találkoznak ilyesmivel, mert ezek az érzések hátborzongatóak:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!