Kutyának vagy macsának gyártanak pgs nyakörvet vagy vmi olyan nyakörvet, amit elkezd villogni vagy pittyogni vagy sípolni ha megnyomunk egy távkapcsolót?
Figyelt kérdés
Csak mert már annyira idegesítő hogy a két macska negyedszerre szöknek el aztán kiderült hogy vmi nagyon egyszerű helyen voltak. Pl.: a szilveszterem el lett baszva mert a macska dec 31.-én 10 órakor kisurrant az ajtón amikor kimentünk tűzijátékozni, nem vettük észre szétnéztünk a házban, majd kimentünk az utcára bringával kocsival gyalog, hajnali kettőkor befejeztük a keresést (szoval a szilvesztert az utcán töltöttem!) Aztán aludtam egy órát majd felkeltem hajnali fél négy tájt kerestem még három órát bringával hat utcát végig jártam, majd hazamentünk megcsináltuk a szórólapokat kiraktam mindenhova a környéken, és aztán 11 óra tájt megláttuk hogy a szomszéd udvarán parkoló teherautó alatt volt egész végig!!!2010. júl. 11. 07:28
1/1 anonim válasza:
nem, nem lehet olyan nyakorvet vasarolni mert az megsuketine ot mivel nagyon erzekeny a fule mint tudjuk!
de a macskak nem birnak egy helyben maradni ok vandorolnak mindig! foleg ejszaka elmennek vadaszni aztan vissza mennek,haza ,ha ugy tartja kedvuk!ezen kar ragodni es macskat kar is keresni! o bemaszki az audvarokra,fel a fara,elvandorolhat tobb kilometert is de ha szereto otthona van vissza jon! foleg parzasi idoszakban tunnek el de szabad lenyek szoval kar volt a szilvesztert az utcan tolteni! egyszeruen a teherauto alatt erezte jol magat! elkell fogadnod a szabadsagigenyet es kesz...ne ragodj ezen :D tul van targyalva :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!