Cigány vagyok, van mondanivalód?
Van testvéred? Tanulsz v dolgozol? Szoktál rajoskodni? Szoktál lányok után ordibálni h "de megbasználak"?
Csak kérdéseim vannak:)
Ha normális ember vagy, akkor elnézést kérek. Ha egy olyan mocskos tróger állat, aki lop, csal, hazudik, mint egy átlagos cigány, akkor rohadj meg!
Én ismertem anno egy cigányt, aki tök más volt: tiszta volt a lakásuk, szép ruhában járt, nem volt büdös és becsületes, színötös tanuló volt. Ilyeneket már becsülni kell a mai világban. Csak sajnos elég kevés ilyen van :/
Van testvéred? Tanulsz v dolgozol? Szoktál rajoskodni? Szoktál lányok után ordibálni h "de megbasználak"?
Van 1 kis hugim,most érettségiztem szeretnék egyetemre menni,nem szoktam "rajoskodni" és a lányok után sem kiabálok...
MI normálisak vagyunk,persze ismerek olyat aki nem az, szerintem nem kell egy kalap alá venni az embereket.
Cigány vagy , és válaszolgatnál mi ?
Sarsan Mo ?
Ha Cigány vagy válaszolj a kérdésemre !
Vagy , ha nem megy a válasz adás , akkor te Romunglo vagy , nem Cigány !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!