Lehet eladói képzettség nélkül ruhaboltban dolgozni?
Figyelt kérdés
Jövőre szerzem meg az ügyviteli titkár végzettséget. Rájöttem, hogy ez nem igazán nekem való, ezért kezdésnek ruhaboltban szeretnék dolgozni.(pl. H&M) Lehet eladói végzettség nélkül itt dolgozni? Aki itt dolgozik (vagy más ruhaboltban) milyen? Fizetés? Légkör? Mennyire megterhelő?2019. júl. 17. 10:54
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én a fő kérdésedre válaszolnék:
Általában, mostanában nem vesznek fel képesítés nélküli eladót,DE ez függ az üzlettől is, és mennyire van hiány képsített eladókból.
(A többi kérdésedre majd válaszolnak kompetensebb emberek, ha lesznek.)
2/2 anonim válasza:
Lehet dolgozni szakképesités nélkül. Nagyban hozzásegit ha kedves a megjelenésed és jól beszélsz. Akkor eléggé nagy az esély rá, hogy felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!