Szerintetek érdemes hinnem a gyerekkori ismerősömnek, hogy nem volt benne az álprofilban ellenem?
Nyáron ismerkedtem egy sráccal,Márk, de mivel nem adtam neki oda magam egy alkalomra,megsértődött.(Komoly kapcsolatot szeretnék). Fenyegetett , hogy tönkre teszi a barátságomat Ágostonnal. Bejelölt szeptemberben egy Magyar Eszter Kamilla nevű profil aki arról kérdezett, hogy lefeküdtem e Márkkal meg mi a véleményem róla. Rá nem sokkal később egy Márton Gergő nevű és ő meg azzal szekállt, hogy ha nem küldök meztelen fotót , akkor Ágostonnal tönkre megy a barátságom, ha meg küldök, akkor nem megy tönkre. Zsarolt, hogy feltesz engem netről leszedett meztelen képekkel a netre és ha találkozunk akkor szétver ha nem fekszem vele le. Mindezt két álprofil tette
A szövegkörnyezetük tisztára olyan volt mint Márké és Ágostoné. Ágoston tagadta, hogy ő lett volna es nagyon megsértődött, hogy nem hiszek neki, flegma volt. De én akkor sem tudok neki hinni, hiába focista és állítja hogy nincs ideje erre és hiába ismerem 10 éve.
Én csak azt nem értem, hogy minek igazolsz vissza, és Írogatsz olyanokkal akiket nem is ismersz. Állításod szerint Magyar Eszter Kamillát és Márton Gergőt sem ismered. Egy idegen meg nem fog írogatni hogy kivel kavartál kivel nem.
Gyerek vagy, ahogy mindenki körülötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!