Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy felejtsem el, ami történt?

Hogy felejtsem el, ami történt?

Figyelt kérdés

Van egy mostohatesóm (fiú), aki elég sokszor szivat, meg ilyenek, de tegnap este valami bekattant nála, vagy nem tudom, és rám mászott, bökdösött meg ilyenek. Aztán szorosan megölelt, de csak viccből, hogy ne tudjak mozogni. Próbáltam ütni, rúgni meg minden, kértem szépen is és csúnyán is, hogy hagyjon, nem érdekelte. Mikor végre megunta leengedte teljesen a redőnyt, mert elvileg zavarta a holdfény, vagy mi (a villany le volt kapcsolva), aztán pár perc múlva hallottam, hogy éppen kiveri magának.. azt hitte, hogy mivel a sötétben nem làtok, nem is hallom, és közben beszélt hozzám, meg ilyenek

Nagyon kínosan érzem magam, mióta ez megtörtént, hogy felejthetném el? (Tudom, nem hangzik túl reálisan, de nem kitaláció)

2019. júl. 16. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez... inkább nem kötnék hozzá seit...

Mielöbb beszélj a szüleiddel!

És estére (de akár nap közben is) zárd be a szobád ajtaját...

És tarts magad mellet pl. egy parfis nyelet, vesszőt, esetleg válfát valamit, amivel megtudod védeni magadat (kést inkább ne, mivel nem venné komolyan... (amivel ölni is lehet, azt nem veszik komolyan, mivel valószínű, hogy nem szúrnád le)

És inkább kerüld a társaságát!

De hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Ezt nem igazán lehet elfelejteni... sajnálom

Ami igazán segíthet, az a környezet változtatás...

Ami talán segít, menj barátok közé, nézz gyermek meséket (nincsen szexuális utalás bennük), főzz, foglald le magadat valamivel!

És remélem nem esik a továbbiakban semmi bajod...

2019. júl. 16. 13:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs külön szobám egyelőre, így nem zárhatom ki. Köszönöm a válaszod, 1-es!
2019. júl. 16. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!