Szerintetek nem szűkíti az emberek gondolkodását, kommunikációját, nézeteit az, ha nem hajlandóak elfogadni, hogy egy kérdéskörben nem lehet abnormálisan korlátozott kereteken belül ragadni?
Figyelt kérdés
Mert végső soron , a dolgok egymásból következnek és összefüggésben vannak egymással . Csak azért írom ezt mert , nem mindennel értek egyet a gyakori kérdések.hu szabályrendszerével .Ugyanis beskatulyázzák az embert , olyan szempontból hogy mit gondoljon . Nekem manipulatívnak tűnik ez . Illetve akit lehet csak azt határolják be . De ha felszólalsz ellene , vagy megpróbálsz a különböző témakörök mezsgyéin átlépni , akkor törlik a válaszaid . Pedig szerintem ha valóban a végső igazságot keressük , mert így lenne értelme ennek a gyak.kérd.hu-nak , akkor nem lehet bedobozolni a dolgokat . Nem lehet kis "kérdés szigeteket" gyártani abnormális módon . Vannak kérdéskörök , témakörök , ez nyilván normális . De az hogy meggátolják hogy összekapcsolj témákat , annak érdekében hogy rávilágíts az igazságra , az szerintem nem jó , nem hasznos . Így butítják a népet a média meg közösségi oldalak , és általában a komment felületek szabályrendszerei .És nyilván nem arról beszélek hogy szabadon anyázhassanak az emberek és rúgjunk fel minden törvényt és szabályt , vagy anarchista elveket vallanék , pont nem erről beszélek !!! Hanem hogy szűk látótér , és ráadásul annak elősegítése arra való ösztönzés nem jó cél !2019. júl. 14. 14:28
21/22 anonim válasza:
A kérdés elgondolkodtató, de amiket utána írtál, ne vedd sértésnek, de komolyan úgy tűnik segítségre van szükséged, detoxikáló, vagy pszichiátria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!