Hol található ez a Virágpiac?
1. Közlekedési hírekben gyakran hallom, hogy az M1-M7-es sztrádák közös bevezető szakasza a Virágpiactól a város felé tömött. Hol található pontosan ez a virágpiac?
2. Hasonlóan tömött utakat hallok erre a közös bevezető szakaszra a gazdagréti elágazástól. Ha a sztrádáról letérek a gazdagréti leágazásnál, kijutok az Egér útra. Itt balra térve, haladva az Egér úton, ennek az útnak a végén elfordulva jobbra, eljutok Gazdagrétre. Ezen a szakaszon szombaton és vasárnap, a Törökbálinti út előtt, van a Bolhapiac. A Google térképen van ugyan jelölve virágpiac a bolhapiaccal egy udvarban, de a valóságban ott virágot csak 1-2 árus árul, ami nem nevezhető virágpiacnak.
Előre köszönöm a válaszokat.
Vártam eddig, hátha beírod a google-ba.
Kedves első válaszoló, köszönöm az üzeneted, de mivel nagyon közel lakom az említett helyhez, így a piacot nagyon jól ismerem. Rá is kerestem, már napokkal ezelőtt:
csakhogy a térképen Zsibvásárnak nevezett, általam Bolhapiacnak titulált, helyen az utóbbi években virágpiac nincs! Ennek szomszédságában van egy kertészeti áruda, jókora kiterjedéssel, de EZ NEM A VIRÁGPIAC. Hallottam, hogy a mostani Bolhapiac helyén valamikor virágnagykereskedés volt, de MA MÁR ENNEK SE HÍRE, SE HAMVA. Viszont a kérdésemben már utaltam arra, hogy a rádió (Kossuth) a közlekedési hírekben utal a Virágpiacra, ahonnan sűrűsödik a forgalom a város felé.
Ráadásul egy külföldi ismerősöm (Utazási iroda vezetője) akarja a klienseivel meglátogatni az említett budaörsi Virágpiacot. Ezért tettem fel a kérdést.
Köszönöm a segíteni akarásodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!