Az Én Kicsi Tanyám és a Kertbirodalom ugyanaz?
A két játék teljesen ugyanazon az elven működik. Miért van belőle kettő?
A tanyát 3. napja játszom, már a 6. szinten járok, a kertet ma fedeztem fel, ott is ültetek rendesen.
Nekem a tanya valahogy jobban tetszik, több lehetőség van, jobban ki van dolgozva, a kert úgy tűnik nekem, mintha a tanya lebutított változata lenne.
Ki melyiken játszik? Hol tartotok? Beszélgessünk róla, hogy hogyan szoktatok játszani, mi az elvetek, milyen sorrendben, stb! El lehet érni a biocsászárt?
Nem vagyok unatkozó tini már, de ezt a játékot nagyon megszerettem, ahogy a honfoglalót is, és ennyi, más netes játékom nincs.
24/L
Én a Kertbirodalmat szeretem és játszom. De ez jelent meg elsőnek szerintem, mert mikor elkezdtem vele játszani, nem sokkal később kezdték reklámozni az én kicsi tanyámat. De lehet hogy nem így van. Amúgy én kertbirodalomban éppen Madárijesztő szinten vagyok, de már nemsokára előlépek. Most gyűjtök a második kertre, már ennyi gyt-m van: 60.540,10
Hajrá kertbirodalom! 14/l
Én, az Én kicsi tanyámon játszok, a többin nem próbáltam de nem is fogom, eleinte nagyon lekötött, gyorsan jutottam egyik szintről a másikra kb, a 5.-től már nehezebben ment. Most vagyok a 9. szinten, Kisgazda vagyok. Most sokat szerencsétlenkedtem mert valamiért elfogyott a pénzem, aztán most össze kellett kapargassak annyit hogy feljebb kerüljek.
Eddig úgy játszottam hogy ami volt feladat azt elvállaltam, de többet ártott mint használt, nem érte meg, most inkább gyűjtögetek, néha eladok valamit, akarok tyúkot venni, új területet felszabadítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!