Tosh 36 kérdése:
Ismeri vslaki a Gold media webáruházat? Megbízhatóak-e, mert levélre nem válaszolnak, csomag is eléggé késik?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 20:59
11/15 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 hét alatt megjött a 6 db karácsonyi ablakdísz amit rendeltem. Ebből 1 nem az volt amit rendeltem, egy másik meg nem működött. Nagyon nem ajánlom!
12/15 anonim válasza:
Az első kisebb rendelésemmel semmi gond nem volt. De másodszor IP kamerákat vettem, ami helyett egészen más típust küldtek. Se telefonon nem lehet elérni őket se az emailre nem válaszolnak. Úgyhogy a fogyasztóvédelemnek jelentettem. Mivel külföldi székhelyű a cég, kíváncsi leszek, hogy mi lesz az ügyből.
13/15 anonim válasza:
Emberek! Jogilag semmit se tehetünk az ilyen csaló cégekkel. De egyet igen. A Facebookon folyamatosan kampányolnak és kizárnak ha negatív véleményt írsz. Ezért jelentsük a Facebooknak, hogy csalók. Ha többen is megtesszük, akkor legalább a reklámjaikat leállítják.
14/15 Pep e válasza:
Sajnos rendeltem innen két napelemes mozgásérzékelős lámpát, az egyik két hétig működött a másik a mai napig működik, csak sajnos semmi ereje nincs. Ezeket kapni kínai boltokban is, szóval rakat f0s a minősége sajnos. A rendeléssel, szállítással nem volt gond, 1-2 héten belül lezajlott.
15/15 Jafar61 válasza:
Lehet, hogy egyedül vagyok ebben a kérdésben de én nem tudok rosszat mondani a cégről. 2 napon belül megjött több tétel hiánytalanul, jó áron és a csomagban az volt amire gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!