Szakközépből gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Szóval, most vettek fel 9.osztályba szakközépiskolába, egy olyan helyre ahova nemis akarok járni, viszont ahova szerettem volna menni oda nem vettek fel. Az utóbbi pár évbe a tanulmányi eredményem eléggé leromlott az alsó tagozatos jegyeimhez képest. Kettes lettem mind a 4 évbe kb mindenből, de azért mindig volt egy-két 3-as, 4-es benne. Ez nem azért volt mert nem értettem a tantárgyakat, hanem mert sajnos nem tanultam, nem érdekelt, rossz volt a társaságom. Sajnos ezen már nem tudok változtatni, viszont a kérdésem az lenne, hogy ha ebben az évbem majd az adott szakközépiskolában, összeszedem magam, és megpróbálok 3-as, 4-es , talán pár tantárgyból 5-ös tanúló lenni, van esély rá, hogy átvesznek a következő évben gimnáziumba? Vagy ott csak az általános iskolás jegyeket fogják figyelembe venni?2019. júl. 2. 08:37
1/1 aloevra válasza:
hmm.. Jó kérdés. Szerintem érdeklődj utána a tanáraidtól vagy anyukáddal, apukáddal picit kutakodjatok ,hogy mi lenne a legjobb út és hogyan lehet azt megvalósítani. ^^ Vagy akár szintúgy szüleiddel ráírni az iskola email-jére. Véleményem szerint az általános iskolás jegyeket is azért számba veszik. Nem akarok neked hazudni, én sem tudom TuT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!