Honnan lehet riverdale s telefontokot venni vagy rendelni?
Huawei p20 lite ra, és xiaomi redmi note 5a prime ra kéne.
Lehetőleg magyar oldalról szeretnék rendelni ha arra van lehetőség! Vagy küldjetek linket. A válaszokat előre is köszönöm!
Valószínűleg már rendeltél telefontokat, de nagyon ráérek (és hátha valakinek nagy segítség lesz még), ezért leírom. :D
Szerintem a legjobb oldal tokrendelésre az Aliexpress. Nagyon sok lehetőség. Igaz, külföldi, meg kell átlagban legalább 2 hetet várni a termékre, de mivel elég olcsó, ezért szerintem nagyon megéri.
Xiaomira: [link]
Huawei: [link]
Ezeknél a tokoknál nem akkora az eladási szám, szóval mindenképp érdemes megnézni az eladó értékelését, illetve a véleményeket.
Egyébként magyar oldalról is lehet. Szerintem leginkább csak úgy, hogy te tervezed meg a tokot, viszont én amikor anno egyszer rendeltem úgy, akkor kiszállítással együtt volt kb. 5 ezer, szóval nem annyira éri meg.
Az Aliexpressen lehet utánvétellel fizetni?
Amúgy köszönöm a választ! 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!