Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan menthetném meg a...

Hogyan menthetném meg a barátságunkat?

Figyelt kérdés
a legjobb barátnöm akivel teljesen önmagam lehetek és mindent elmondhatok neki és ő is nekem az utóbbi idöben kicsit eltávolodtunk egymástól..va egy barátnője akivel rosszban vagyok és úgy érzem hogy befolyásolja...nem akarom h válasszon közöttünk egyszerüen csak a artságot szeretném megmenteni...fontos nekem és énis azvagyok neki.
2010. júl. 9. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
barátkozz össze a másik lánnyal^^
2010. júl. 9. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Béküljetek ki, régi harag esetén engedj egy kicsit az álláspontodból, még ha nincs is igaza.
2010. júl. 9. 15:17
 3/5 A kérdező kommentje:
soha nem kedveltem de nem mutattam ki egyszerüen csaknem lettünk nagyon jó barátnük de ő terjeszt rölam dolgokat és állandóan fikáz stb..szval nem miattam van a rossz kapcsolat..
2010. júl. 9. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
az osztályból ha van más lány is akkor barátkozz velük is.Nyiss egy kicsit mindenki felé akivel jóba akarsz lenni.Rajtad múlik hogy lesz-e másik barátod.Szúrjál ki magadnak egy lányt vagy egy lánybandát és beszélgess velük.Próbálj másokhoz is beilleszkedni.
2010. júl. 9. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Tépd meg a másik is luvnyát.

Komolyra fordítva ha a másik annyira ellened tudja fordítani akkor talán érdemes elgondolkozni milyen barátnő is az ilyen.

2010. júl. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!