Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lejárt a kisfiú személyi...

Lejárt a kisfiú személyi igazolvánny?

Figyelt kérdés
Lejárt a személyi a kisgyereknek, mindenképp kell ahoz a gyerek hogy meghoszabbitsak a személyit? Vagy elég a régi szelyit vigyem.?
2019. jún. 26. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Kell a gyerek, mert lefotózzák.
2019. jún. 26. 13:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen köszi, én is gondoltam csak egyik ismerősöm mondta nem biztos kell ezért kérdeztem. Es mennyi idő mire ki küldik az új személyit ha pénteken megyünk csinaltatni az vajon jövő hét vagyis egy hét múlva péntekre megvan?
2019. jún. 27. 22:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma voltunk megcsinaltatni elég bunkó volt a nö,azt mondja egy hét alatt nem lesz meg be akarjak elutazni, és be kell menni érte oda ahol csináltattuk, e kisebbik gyereknek mikor csinaltattam egy hét alatt megjott és ki küldtek postán az ideiglenest pedi be kellet adnom pár napon belül..
2019. jún. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!