Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi a tapasztalatotok...

Nektek mi a tapasztalatotok az Accell Hunland kerékpárgyártó céggel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én dolgoztam ott 1,5 évet, de kirúgtak a végén, pedig kifogástalan volt a munkám.

Amúgy meg, szemét egy hely minden szinten, a kollégák, a főnökök, szóval minden amblock, mást nem is nagyon írok ide róluk, mert örülök hogy megszabadultam tőlük, nem szívesen idézem fel sem!

#bicikli #kerékpárgyár #Acell Hunland
2019. jún. 24. 11:38
 1/5 anonim válasza:
Engem fel se vettek oda, nagyon nehéz volt a próbamunka. Kell hozzà kézügyesség.
2019. jún. 24. 12:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Nyilván mindenkinek más, és más a tapasztalata velük.

Engem se vettek fel először, én beajánlás szerint mentem, csak úgy érdemes, mert különben nem lesz sok fizetése az embernek, mert a közvetítő cégek lenyúlják a nagyját, kb: 15-25-35ezer forintot közvetítő központja válogatja, a trenkesek úgy kb: 25ezer forintot ha jól tudom, de lehet 30ezer is.

Aki úgy dolgozik mint a villám, ahogy én azok maradhatnak egy darabig, de előbb utóbb mindenki sorra kerül, sajnos ez ilyen játék, játszanak az emberek életével, meg darab, darab mint a rabszolgák.

Amikor odamentem sok börtönviselt ember volt ott, de kirugdosták azokat is idővel, nem szent nekik semmi sem, csak a pénz amit a szerencsétlenek után kapnak, akik oda mennek dolgozni, romlott egy banda.

A környezet elég idegesítő/agresszív meg még munka szinten is, jómagam is olyan emberekkel dolgoztam hogy hűha, hát ha meglátnám az utcán őket szerintem átmennék a másik oldalra.

Nagyon jót nem tudok róluk mondani mármint a cégről.

A fizetés siralmas, sokat követelnek, sokszor teljesíthetetlen dolgokat, ha meg elbaszol valamit egyszer ugatnak egész nap mindenért, még azért is amit nem te csináltál. Ja meg a főnök kis kedvencei, a hivatásos beédeljő emberkék, na az egy külön állatfaj, volt a soron egy könnyű vérű nőszemély hogy szépen fogalmazzak, aszt sem csíptem, nagyszájú buta nő.

Nem sokat dolgoztam vele hál istennek, amúgy kicsit normális volt de nem nagyon.

Egy másik mellé beraktak az taj bolond volt, ott dolgoztam még ki nem rúgtak, az előtt meg másik osztagban voltam beosztva úgymond csapatba, de sok türelem kelet azokhoz is, ott is voltak atomfizikusok.

Meg akiket felvettek édes istenem na a látvány ütött rendesen, de a viselkedés főleg mert kinézet a alapján csak akkor ítélek ha megismerten az emberkét előtte/tudom mi várható tőle.

Na többet most már tényleg nem írok, ennyit sem akartam.

2019. jún. 25. 11:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Beédelgőt akartam írna, csak variálnom kelet mert nem szabad nagyon csúnyán beszélni ugye ez egy prémium oldal na mind1.
2019. jún. 25. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy ki lehetett velük jönni de elég ritkán, na rossz volt ott mindenkinek végül is.
2019. jún. 25. 11:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Engem fel se vettek oda, nagyon nehéz volt a próbamunka. Kell hozzà kézügyesség.(Betanulás kérdése az egész, 5 forintos egy hely amúgy minden szinten.)

Kell hozzá a l...aszt nem kell hozzá csak minimális, amúgy csak gányolás megy ott semmi más, rakd össze rosszul/tűrhetően hogy megvegyék asztán tök mind1 mi lesz azon túl vele,kész vicc az egész.

2019. jún. 26. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!