Szerintetek Sakura vagy Hinata a jobb? És ha igen miért?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 10:05
1/7 anonim válasza:
Mindenki utálja Sakurát, de szerintem ő jobb :D
2/7 anonim válasza:
Hogy érted hogy jobb? Erősebb? Mert akkor sztm Sakura.
3/7 anonim válasza:
Szerintem Sakura. Nem tudnám megindokolni, hogy miért, egyszerűen szerintem Sakura tökösebb mint Hinata. És nekem soha se jöttek be, az olyan visszahúzódó, félénk karakterek, mint amilyen ő.
4/7 anonim válasza:
Hinata is elég tökös azért. Többször is kiállt olyan ellenfelek ellen, akik ellen tudta, hogy nincs esélye. (Pein, Momoshiki)
Igazából én kedvelem mindkettőjüket. Sakura-t azért utálják sokan, mert Naruto-ékhoz hasonlítják, ami érthető, mivel ő is hozzájuk mérte magát, de attól még gyökérség. Sakura mérföldekkel erősebb, mint a legtöbb korabeli kunoichi, és azóta még erősebb lett. Hinata valószínűleg eltompult, mivel ő max. a családi edzéseket ha csinálgatja, de attól még ő is erős.
A jellemüket tekintve Sakura jobban bejön. De Hinata-val sincs bajom, csak a Boruto óta szigorúbb, ami nála szokatlan.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. jún. 28. 14:32
7/7 anonim válasza:
Sakura!!! Nincs bajom Hinataval, de ez egyertelmu. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!