Van fotóblogod? Mi a címe? Megnézhetem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csak azért kérdezem, mert ha beírom a Google-ba, csak a profi fotósok honlapját adja ki, én pedig szívesen megnézném néhány amatőr fotós képeit. Csak azért, mert majd én is szeretnék fotóblogot nyitni, de előtte körülnéznék a többiek blogján. Nem kell félni, nem lopok képet!!!
:)
2010. júl. 9. 11:42
1/7 anonim válasza:
nekem még nincs, de épp tegnap gondolkoztam rajta hogy csinálok, és szerintem most el is kezdem :P
2/7 A kérdező kommentje:
Oké :)
Ha kész, ideírod a címét??
2010. júl. 9. 11:52
3/7 anonim válasza:
Én is gondolkoztam már rajtam, de még nem határoztam el, hogy csinálok. Ha lesz, belinkelem. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :)
2010. júl. 9. 13:04
5/7 anonim válasza:
Többek közt deviantart.com-on is sok amatőr vannak, az enyém kaldvi.deviantart.com
6/7 anonim válasza:
picasaweb.google.com/szamooca01/Fenykepek#
írjál/írjatok véleményt is légyszíí :)
7/7 zsana1495 válasza:
nekem is van blogom, a téma a felhők:)
itt a cím: janekepei.blogger.hu köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!