Egyedűl vagyok mitcsinaljak? Inkább egyedűl mint hülyékkel körülvéve?
Figyelt kérdés
akikkel logtam eddig néha azok hátam mögött kibeszéltek meg érdekbarátok, akivel meg napi dzinten lógtam eddig, öddzevesztem vele mert mindig emelet hanggal bedzel velem ugy csinalja mint egy idegennek mások előtt lenéző buta hozzam kepest de mas nincs mitcsinaljak?#érdekbarát #nincs igazi barát
2019. jún. 21. 20:12
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért nem olvastam át ..kerlek ne ez alapján itéljetek ,hogy milyen ember vagyok ,16/F
2019. jún. 21. 20:14
2/4 anonim válasza:
Egy fokkal legyél igényesebb, hogy elhúzod az "s" betűig az ujjad, hogy megértsék miről beszélsz ("dzinten", "öddzevesztem", "bedzel"), ha már segítséget kérsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Irtam hogy elirtam de akkor kössön vele akinek nem tetszik
2019. jún. 21. 20:23
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy kevesebb érdek barátod lenne, ha figyelmesebb lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!