Ha nem ismerősöm az illető facebookon, látja ha írtam neki?
Figyelt kérdés
Vagy feltűnő helyen kap értesítőt?Vagy külön meg kell nyitnia valamit, hogy lássa az üzenetem?2019. jún. 20. 23:39
1/2 anonim válasza:
Háát ez változó... Van hogy beteszi a normál üzenetek közé - de van hogy csak az engedélykérésekbe (itt nehezebben észrevehető). Ezért jobb ismerősnek jelölni előbb... Hogy miért ilyen az Fb arra még nem jöttem rá 😊
2/2 anonim válasza:
Engedélykérések közé kerül az üzenet, és csak akkor veszi észre, ha tudatosan megnézi az ilyen üzeneteket. (Ez így működik gépen)
Telefonon asszem megjelenik rendesen is, ha megnyitja a Messengert, egyébként külön értesítés nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!