National Geographic rajongók?
Figyelt kérdés
Van egy műsör, ami nagyon tetszett, de nemtudom a címét, és nagyon fontos lenne!
Tavaly nyáron láttam utoljára, és hajnalban adták mindig.
Nagyon durva esetekről szóltak! Például: egy baráti körnek elsüllyedt a hajója az óceán közepén, és napokig/hetekig egy felfújható csónakban voltak, éhen, szomjan, és körülöttük egyfolytában cápák hemzsegtek.
És ezeket nagyon jól illusztrálták, és közben pedig a túlélők meséltek.
Nagyon kéne a címe, ennek a sorozatnak!
Előre is köszönöm!
2010. júl. 8. 21:20
1/3 anonim válasza:
Nekem lenne egy tippem,azt viszont a Discoveryn láttam. A címe: Csoda hogy élek! National Geon ilyesmit én még nem láttam,ha van ott is,annak nem tudom a címét.
2/3 anonim válasza:
Sajnos nem tudom azt a műsor címét, viszont azt az ominózus adást láttam. :) 41 napig voltak egy gumicsónakban azt hiszem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
Utána néztem, és az lesz az!
Pedig úgy emlékeztem, hogy National..:P
41 nap...én arra már nem emlékszem, de az durva volt, amikor az emberek elkezdtek képzelődni, és kiugrottak a csónakból. :O
Még egyszer köszönöm!
2010. júl. 10. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!