Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik termékek számítanak...

Melyik termékek számítanak mérősnek a boltokban?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el dolgozni egy boltba, ahol vannak darabos és mérős termékek. Még sosem kasszáztam, ezért nehezemre esik elkülöníteni a két fajtát, viszont kaptam kód listát, amibe minden ömlesztve van, így nem igazán értem, hogy mi hova tartozik. Nagy segítség lenne, ha valaki segítene benne. Válaszokat előre is köszönöm.

2019. jún. 16. 22:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Vásárolni sem vásároltál soha? A csomagolt termékek kiesnek. Kiflit mikor vettél utoljára súlyra? Szoktál mákot darabra venni? És meggyet, málnát, epret? Hegyes paprikát kilóra? Előfordul, de ritkán.

Főleg a szezonális zöldségeknél gyümölcsöknél lehet olyan, hogy van ami darabra megy, van ami súlyra.

Nem egyszer fog eléd kerülni. Ha nem tudod, hogy most éppen a két darab körte az két darab, vagy mérendő. Vagy segít a kolléga, vagy türelmet kérsz, megkeresed a listában. A másodiknál már tudni fogod.

Ha a kollégák tudják, hogy kezdő vagy, akkor nagy valószínűséggel segíteni fognak a kezdeti időkben.

Nyugi!

2019. jún. 17. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!