Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lett a rajzom? Fel...

Milyen lett a rajzom? Fel lehet ismerni?

Figyelt kérdés
[link]

2019. jún. 15. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem fel lehet ismerni kezdetnek nem rossz :)
2019. jún. 15. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezkiez Billie Eilish?
2019. jún. 15. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress rá arra, hogy "brut art", szerintem abban jó lennél. Nem szemétkedésből mondom.
2019. jún. 16. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
3as, ezt úgy érted, hogy olyan mintha egy mentális beteg rajzolta volna? Ez kicsit megijeszt.Tudom, kicsit tényleg furcsa lett, de csak nemrég kezdtem el rajzolgatni emberi arcokat.
2019. jún. 16. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Lol, nem. Azért, mert pszichiátriai betegek által alkotott műveket IS az art brut műfajba sorolnak, nem jelenti azt, hogy maga a műfaj erről szól. Bárki csinálhat art brut művet, nem kell hozzá betegnek lenni.

En azt kívántam kifejezni, hogy realisztikus ábrázolasnak messze nem jó, nagyon el van rajzolva, es teljesen primitíva technika, viszont attól még nézhet ki jól. Én személy szerint jobban szeretem a stilizált műfajokat, mint a realisztikusakat. Ha jól rajzoltad volna meg, akkor csak egy kep másolata lenne, ami rohadt unalmas. De így van benne valami.

2019. jún. 16. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek jó, de még bőőven van hova fejlődni.
2019. jún. 24. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
5-össel egyetértek. Amúgy engem Picasso műveire emlékeztet.
2019. jún. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!