Honnan tudom meg hogy a postán van a csomagom?
Figyelt kérdés
Ha valamit rendelek és úgy rendelem meg hogy a postára vigyék akkor ki hozzák vagy mi ? Mert úgy szeretném hogy én megyek el érte szemelyesen .2019. jún. 14. 22:25
1/3 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam rendelgetni sehonnan. És meglepetes lenne azért akarok én el menni erte.
2019. jún. 14. 22:29
2/3 anonim válasza:
Rendeléskor általában kiválaszthatod (nem mindenhol) hogy hogyan kéred. Ha postan maradóra, vagyis postapontra akkor kapsz email es sms ertesitest h mehetsz erte.
3/3 anonim válasza:
Miért vinnék ki ha ha eleve postára kéred? Sőt, ebben az esetben ha akarnák se tudnák kivinni ugyanis ilyenkor csak a posta/csomagpont címe van rajta, a tiéd nem (szóval fogalmuk se lenne hova kéne kiszállítaniuk)
Azt meg, hogy megérkezett onnan tudod meg, hogy ha csomagként lent feladva akkor küldenek róla sms és e-mailt is, hogy átvehető
Viszont ha nem csomagról van szó hanem levélről (postán maradó ajánlott levél) akkor arról SEMMILYEN értesítést nem kapsz, neked kell bemenni a postára megkérdezni megérkezett-e már- általában 3-4 nap szokott lenni, de mostanában már megjelenik a nyomkövetőben is, szóval azt is lehet ilyenkor nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!