Hogyan és mennyiért tudok levelet küldeni Norvégiába?
Figyelt kérdés
Szeretnék küldeni egy levelet Norvégiába, de nem tudom mennyibe kerül, a címemet hogy írjam rá? pl.: Hungary, Alsóbögyörősvalagbuszta, Alma Street 51, 6612? Vagy pl az irányító számot vmi speckósba kell átírni? És a címzettet, ugyan úgy a jobb saroktól kicsit alrébb kell írni?
Milyen hamar ér oda? Oslo közelében van a település.
Még minden információ hogyha van még érdekel:
thx: fan
2010. júl. 8. 18:02
1/3 anonim válasza:
A postán szerintem szívesen segítenek. A saját címednél a Hungary tökéletes, de a többit magyarul, mert nem vagyok meggyőződve róla, hogy a postásoktól elvárják-e az angol tudást. Irányítószám talán HU-6612, de nem biztos.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, 210 Ft, a ráírást sajnos elfelejtettem megkérdezni, de majd megnézem neten hátha sikerül megtalálni.
2010. júl. 11. 15:44
3/3 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem mailba a címzést, és 210ft normálva 233ft ajnlva. az iránytószám csak H-0000, norvég iránytó meg NO-0000. további info, szander12@hotmail.com
2010. aug. 10. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!