Mi a véleményetek a futárszolgálatok kiszállási díjáról?
Figyelt kérdés
Idén bevezették az Mpl postánál (1090Ft), a Dpd-nél (600Ft) is. Én egy 20ezres városban élek, mindennap jár a dpd, van posta, tehát ha már eleve itt van a városban minek számolják fel? Ugyanez a kérdés az olyan városoknál, ahol pl a dpd-nek van központja. Értem én hogy költségek és a bérek emelkednek és esetleg arra használják fel, de ilyen drasztikus emelés véleményem szerint egy vicc. Az alap szállítási díjakat is emelték a kiszállítási díjon felül.2019. jún. 8. 20:24
1/5 anonim válasza:
Ha városon laksz miért nem emeled meg a segged és mész el megvenni. Nem azoknak van a kiszállítás, akiknek nincs kedvük, hanem akinek nincs lehetőségük bemenni a termékért.
2/5 A kérdező kommentje:
Eladó vagyok bumburnyák, de kössz az "építő" jellegű kritikát. Városon nem tudok lakni csak városban
2019. jún. 8. 22:36
3/5 anonim válasza:
Oké, értem, tehát szerinted városon belül ingyen kéne kiszállítani. Tehát az alkalmazottnak nincs bére, az autót nem kell tankolni, illetve karban tartani. Gondolom eladóként tudod, hogy ez mind ingyen van. "bumburnyák"
4/5 A kérdező kommentje:
Nem a kiszállítási díjról beszélek. Kiszállási díjról! Bér és egyéb költségekről is írtam.
2019. jún. 8. 22:59
5/5 anonim válasza:
Én azóta a Csomagnet oldalán adom le a rendeléseket. A DPD-nél nincs felár az oldalon!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!