15 év korkülönbség sok? Mindkettőnknek van párja, de az nem az igazi
Figyelt kérdés
Nő: 19. (Én) Férfi: 34
A pénznek semmi köze ehhez, csak tetszünk egymásnak, még nem ismerjük egymást személyesen csak családtagon keresztül.
Kapcsolatban élünk. Én 5 éves ő pár hónapos.
De én tudom nem az igazi, és neki meg megugysem. Szóval sok a 15 év így???
2019. jún. 7. 23:03
1/3 A kérdező kommentje:
Ő se szerelmes a parjaba, és én sem.
2019. jún. 8. 20:50
2/3 anonim válasza:
Szia. Ha 5 éves párkapcsolatban élsz akkor jól gondold meg mit dobsz el... Ha nem vagy boldog a mostani pároddal miért húztad ennyi ideig a drága idődet? Szerintem fiatal vagy, éldd az életedet és légy akivel akarsz! Ha szakítani akarsz akkor ne ezért a férfiért hanem önmagadért tedd! Lehet csak fellángolás... Lehetséges őt sem tudnád magad mellet "elviselni". Kitudja?! Jól gondold meg, DE ilyen fiatalon ne kössd magad senkihez! Majd jön az igazi ha akar ;) /L
3/3 anonim válasza:
Szerintem sok, gondolj bele, 20 év múlva te 39 leszel, ő pedig 54...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!