Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az hogy pont már ki...

Miért van az hogy pont már ki bírnám emelni a kérdést és pont valaki ad rá választ és megint várhatok 36 órát?

Figyelt kérdés
Valaki szórakozik? 10ből 9szer előfordult!
2010. júl. 8. 11:29
 1/5 haggyámán ***** válasza:

Egyszerűen ritka peches vagy. :)

Amúgy vannak akik dolgoznak és csak néha tudnak eljutni ide, ilyenkor sok oldalt visszalapoznak és úgy válaszolnak, így a te kérdésed is beleesik. Örülj neki, hogy egyáltalán válaszolnak rá. :)

2010. júl. 8. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
csak 24-et, nem?
2010. júl. 8. 12:29
 3/5 haggyámán ***** válasza:

Nem, 36.

"Ha eltelt 36 óra azóta, hogy utoljára választ kaptál a kérdésre, akkor itt egy linket találsz, amire kattintva kérdésed újra legelőre helyezheted. A kérdés addig a kategóriáján belüli kérdéslista élén fog szerepelni, amíg el nem telik 36 óra, vagy a limitált kiemelt hely miatt más felhasználók kérdései ki nem szorítják onnan. (Utóbbi esetben sem tudod majd 36 órán át újra kiemelni kérdésedet, vagy másikat ebből a kategóriából.)"

2010. júl. 8. 14:17
 4/5 A kérdező kommentje:
De pont amikor ki akartam emeleni a kérdésem ma reggel 9 kor birtam volna és én 10 kor akartam és már ma ujra válasz jött hogy a fene enné meg :D
2010. júl. 8. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:

de ezt is írja:

Az utóbbi 24 órában kaptál választ a kérdésedre, így nem tudod ezt most kiemelni.

2010. júl. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!