Szegedi Tömörkény István Gimnázium vélemények?
szegedi viszonylatban az erősebbek közé tartozik.
én személy szerint rühelltem, de kinek mi.
A Radnoti es Sagvari utan szerintem a legerosebb gimi Szegeden, talan a Deakkal karoltve.
En a legkort szerettem, jo volt az osztalykozosseg, es ugy ereztem hogy viszonylag jol felkeszitenek a tovabbtanulasra is. A tanarokat nem igazan kedveltem, vannak nagyon jo tanarok, de sok a begyoposodott tanar akik mar unjak a diakokat, a tanitast, es kb az eletet is.
Ha human targyak erdekelnek, vagy esetleg a jog, a spanyol vagy nemet nyelv, vagy a muveszet, akkor mindenkepp ajanlanam a Tomorkeny human, altalanos, kettannyelvu, vagy muveszeti szakjat, viszont ha inkabb a matematika vagy termeszettudomanyos targyak erdekelnek, akkor semmikepp nem ezt a sulit valasztanam, illetve akkor sem ha az angol erdekel, akkor mindenkeppen menj a Deakba, mert sajnos a Tomorkenyes angol tanarok szamomra minosithetetlenek.
Nagyjabol ennyi, remelem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!