Érettségi időszaka alatt csak rám jött ilyen zabálós kaja flash?
Mindig vannak időszakok amikor kicsit dundusabb vagyok,és amikor jól érzem magam testileg.Érettségi előtt is ez volt (értsd.: kb 58kg voltam és egész szálkás,mert rendszeresen edzek,és 0 trash kajat,illetve junk foodot,csokit,chipset eszek,tehát semmi ehhez hasonlo,inkabb szafis dolgok)
Ahogy érettségi elé kerültem,2hónappal kb.Elkezdtem zabálni.De mindent.Olyanokat is ettem amit eddig még soha.Csoki,fehér kenyér este,tömérdek mennyiségű mogyoróvaj,fagyi,sutemények..Nagyon meghíztam.2hónap alatt 58-ról 65-re.
Ez normális?
Más is járt már így?
Ez igazából a stressztől és a félelemtől volt?
Most újra edzek természetesen mindennap (insanity) és szinte minden étkezésem szafis kajákból áll. Szóval remélem amit két hónap alatt elrontottam azt vissza tudom hozni.. :(
Szia!
Érettségi időszaka alatt teljesen normális.
Biztos, hogy más is járt így.
Nemcsak a stressz, és a félelem az, ami okozta, de olyankor az agynak több cukorra van szüksége.
A legtöbb cukrot az agy használja fel (utána az izmok, és a szív), ha olyan a szituáció, ami fokozott agyműködéssel jár, akkor ebben semmi különleges nincs.
Ha hasonló szituációba kerülsz, próbálj inkább szőlőcukrot, gyümölcs cukrot bevinni a szervezetedbe (ezek manapság már a hipermarketekben, illetve DM üzletekben is elérhetőek), vagy egyél több gyümölcsöt.
Jaaaaj akkor megnyugodtam.En most ujra odafigyelek,es edzek ezerrel,de ha te is hasonlokeppen vagy...akkor megnyugodtam.Kellett a cukor az agyunknak..ennyi. :D
Haaat nekem tok jol sikerultek..mindenem 4-5 lett kiveve a matekom..az sajnos 3as lett..dehat a 19es matek olyan is volt,amit szamomra eselytelen lett volna 4esre megirni :(
Egyebkent lehet kihagyok egy evet,meg nem tudom...😀 Majd ahogy alakulnak a dolgok. :D
Neked hogy sikerultek? Te is edzel ujra mar? Gyere motivaljuk egymast. Ha szeretned,irj nyugodtan privat uzenetet is akarsz.😋
Ohh, akkor nekem nem is olyan durva :D
A "kilóimon" annyira nem látszik, viszont a hasam... botrány pedig iden elterveztem ,hogy szép alakom lesz a nyárra :D Nem baj,majd jövőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!